LOADING...

Smartening of shutters, garage doors and irrigation systems

Gyakran felmerülő kérdések okosotthon telepítés előtt

A Yabune Home rugalmas okosotthon rendszerek teljes mértékben személyre szabott megoldások kivitelezésére adnak lehetőséget. Mire érdemes oda figyelni már a tervezési fázisban, például a redőnyök, garázskapu, öntözőrendszer okosítása kapcsán? Cikkünkből kiderül!

Redőnyök okosítás

Fizikai kapcsolóval rendelkező redőny esetében a kapcsoló mögé szükséges shelly-t szereltetnünk, ilyenkor a legideálisabb az, ha a kis megszakító táblába kerül integrálásra az eszköz.

Ha azonban a redőny fizikai kapcsolóval nem vezérelhető, akkor a központban kell az összes kábelt lehúzni a telepítés során. Az ilyen kérdésekben nagy segítségünkre vannak a villanyszerelők a kivitelezési folyamat során!

Garázskapu okosítása

Garázskapu okosítás esetében azt szoktuk javasolni, hogy a kaputól nem messze kerüljön lehelyezésre egy gégecső, egészen a kis megszakítóig. A gégecsőbe UTP kábel kerül, ennek segítségével össze tudjuk kötni a rendszert. Erre azért van szükség, mert így nem rakjuk ki a shellyt az időjárás és akadozó wifi lefedettség viszontagságainak.

Ha van olyan kérdésed, amely az okosotthon rendszerekhez kapcsolódik, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kedvet kaptál a telepítéshez? Írj nekünk és személyre szabott árajánlatot küldünk!

Öntözőrendszer okosítása

Ebben az esetben a gépészeti helységből kell kivezetni egy kilogó
gégecsövet. Az öntözőrendszer okosítására saját technikát alkalmazunk. Egy
relét helyezünk és 220 voltos elérés szükséges.

 Ha van olyan kérdésed, amely az okosotthon rendszerekhez kapcsolódik, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kedvet
kaptál a telepítéshez? Írj nekünk és személyre szabott árajánlatot küldünk!

en_USEnglish