LOADING...

A Yabune Home rendszer

raspberry pi 4

Az okosotthon központi egységgel kezdődik minden

A központi egységnek a Raspberry Pi 4 modelljét alkalmazzuk a legtöbbször. Ez az okosotthon szíve és lelke. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, jól működő és stabil központi egységünk legyen.

High-end okosotthon központ megoldásunk: az Argone One

A legkülönlegesebb igényeket is könnyedén kielégíti

Egyszerű kábelkezelés a hátsó portnak köszönhetően. Könnyen kezelhető, nagyszerű felhasználói élményt nyújt. Használata biztonságos nem igényel technikai tudást.

Argon ONE ház Raspberry Pi 4-hez

Több száz gyártó, több ezer terméket integráljuk egy helyen

Írányíts mindent egy helyről!

A Yabune Home okos otthon rendszer integrálja az okosotthon eszközöket márkától és gyártótól függetlenül. Mindent egy helyről tudsz irányítani: könnyen, egyszerűen, hatékonyan.

Igényeidnek megfelelően bővítheted és alakíthatod a Yabune Home Okosotthon rendszered, attól függően, hogy éppen mire van szükséged. Nem kell mindig újabb és újabb eszközöket, kapcsolókat, távirányítókat beszerezned.

Nem kell sem kábel-rengeteggel, sem lyukacsosra fúrt falakkal kínlódnod. A Yabune Home Okosotthon beszerelésekor nem lesz szükség a ház szétverésére.

A rendszer, ami egyszerre biztonságos és rugalmasan bővíthető

Több ezer mérnök sokéves munkáját integráltuk

A Yabune Home rendszere a Home Assistant nyílt forráskódú rendszerén alapszik. A Home Assistant a világ egyik vezető okosotthon irányító szoftvere.

A nyílt forráskód azt jelenti, hogy a szoftvert nem egyetlen, zárt csapat fejleszti, hanem szakértők a világ minden tájáról hozzáadják tudásukat. Ez lehetővé teszi, hogy mi több mint 7 000 fejlesztő mérnök munkáját integráljuk a saját termékünkbe.

Biztonságban az adatok, mindenki nyugodtan alhat.

A Dedikált VPN kapcsolatnak hála felhasználóink adatai nem kerülnek ki az internetre, így mindenki biztonságosan és nyugodtan használhatja rendszerünket.

A Yabune Home rendszer további előnyei

Biztonságos VPN távoli hozzáférés

Az otthonodat távolról is tudod irányítani és ellenőrizni, akár a mobilodról, vagy bármely más, internetkapcsolattal rendelkező okoseszközről. A teljes biztonság érdekében egy magas rendelkezésre állású, privát hálózatot (VPN) építünk ki otthonod és a Yabune Home szerverei között.

Akkor sem kell aggódnod, ha a környéken elmegy az internet, mivel az okosotthon rendszered így is működőképes marad. A Yabune Home ún. lokális hálózaton működik, így nem függ az internet szolgáltatótól.

Egyéni beépülő modulok, saját szoftver

Egyéni beépülő modulokat hozunk létre, saját szoftvert fejlesztünk amelyek a Home Assistant alap rendszerében nem találhatóak meg. Ilyen például a Computherm E széria wi-fi termosztátjának integrációja, de lehetőséged van akár az ötös lottó nyerőszámairól is azonnal értesülni – egyelőre sajnos csak a sorsolás után.

Az általunk fejlesztett modulokat, terveink szerint, nyílt forráskódúvá tesszük, ezzel biztosítjuk, hogy a Home Assistant maradjon a legdinamikusabban fejlődő otthon automatizációs projekt.

Gondos szelektálás, tesztelt komponensek

A Home Assistant 1500 márka több ezer különböző termék típusát támogatja. Ez egyben impozáns, másrészről zavarba ejtő is, hiszen az egyes márkák integrációja között igen nagy minőségibeli különbségek vannak. A gondos szelektálást a Yabune Home elvégzi helyetted. A Te okosotthon rendszered csak kellően stabil és jól működő komponenseket tartalmaz.

Rendszeres biztonsági mentés, helyreállítás

A Yabune Home rendszer telepítése után sem engedjük el a kezed, hiszen nekünk is fontos, hogy prémium élményt kapj. A telepítést követően gondoskodunk a rendszeres biztonsági mentésekről és szükség esetén az adathelyreállításról. 

Távoli frissítés

Folyamatosan figyeljük a Home Assistant legfrissebb újításait, és ezeket számodra is elérhetővé tesszük. A magas minőség biztosítása érdekében gondoskodunk arról, hogy csak alaposan tesztelt és integrált funkciók kerüljenek Hozzád. Kiemelt figyelmet fordítunk adataid biztonságára és naprakészen tartjuk okosotthonod a legújabb biztonsági frissítésekkel.

Okosotthon felügyelet, ügyfélszolgálat

Folyamatosan figyeljük, hogy okosotthon rendszered egészséges és megfelelően működik. Amennyiben szükséges, még azelőtt javítjuk, mielőtt bármi fennakadást is észrevennél. Csapatunk magyar és angol nyelvű ügyféltámogatást is biztosít Neked. 72 órán belüli garantált támogatás nyújtunk: megkezdjük a lehetséges hiba feltárását.

hu_HUMagyar