LOADING...

Okos világítás

okos világítás


Okos világítás

A Yabune Home Okosotthon rendszer okos világítás megoldásainak segítségével képes leszel az otthonodban lévő összes lámpát és fényforrást egyetlen felületről kezelni. A rengeteg támogatott eszköz (okos izzó, kapcsoló, lámpa) közül mindenkinek megtaláljuk a legjobb megoldást, ami a legkevesebb munkával és költséggel jár. Legnépszerűbb eszközeink (Philips Hue, TP-Link,  IKEA Trådfri) bárki számára könnyedén hozzáférhetőek.

Az okos világítás

Az okos világítás rendszerünknek köszönhetően az eszközök képesek egymással és a vezérlővel kommunikálni, ezáltal hatékonyan segíteni a mindennapokat.  A Yabune Home integrációval számtalan lehetőség közül választhatsz:

  • Fénymérő segítségével pontosan be tudjuk állítani a kívánt fényerőt, hogy szemünk mindig a tökéletes körülmények között működhessen. A fény minősége közvetlen hatást gyakorol a közérzetre és hozzájárul a pihentető, nyugodt alvási szokások kialakításához is.
  • Vezéreld telefonoddal kényelmesen a kanapéról, a hangoddal vagy hagyd az egészet az automatikára.

 

A természetes és szintetikus fény élettani hatásait régóta vizsgálják. Nem is hinnénk, hogy a fény mennyire befolyásol minket. Bízd ránk, hogy megtervezzük okos világításodat! A megfelelő színváltós okos lámpa és izzó használatával pillanatok alatt színessé varázsolhatod otthonodat. Mi is foglalkoztunk blogunkon ezzel a témával, hiszen ezzel egyszerűen és hatékonyan ellensúlyozható a mindennapok szürkesége.

A lágyabb, melegebb színek használata napnyugta után pozitívan hat az alvás minőségére. Ha arra van szükség, egy kattintással sötétet csinálhatsz. Mindezt megteheted a Yabune Home Okosotthon rendszer vezérlőjén keresztül, amivel élvezheted az okos világítás minden előnyét.

 Keress minket, ha szeretnéd, hogy az életedhez hangoljuk otthonod!


Érdekel az okos világítás? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!


    hu_HUMagyar