LOADING...

Okos kert – Legyen a tiéd a legszebb kert az utcában!

Yabune home okos kert


Okos kert – legyen a tiéd a legszebb kert az utcában!

Egy szépen karbantartott kert sokunk álma, de nem mindenki mer belevágni, mert a növények megfelelő öntözése, a kert állandó gondozása riasztó feladatnak tűnik. A Yabune Home Okosotthon rendszer olyan személyre szabott okos kert megoldást nyújt, amellyel a ház körüli területek  gyönyörűen rendezetté és fenntarthatóvá tehetők. 

Képzeld el, hogy:

  • Okos fűnyíród csak abban az esetben vágja le a pázsitot, ha az egy adott magasságot elér. Sem közvetlenül eső előtt vagy eső után nem indul el. Beállíthatod olyan időpontra, amikor sem téged, sem a szomszédokat nem zavarja.
  • Okos öntöző rendszered kombinálhatod okos föld nedvesség mérő szenzorokkal. Ez nem csak munkától kímél meg téged, de gazdaságosabbá és természet kímélőbbé is teszi öntözést, hiszen földünk ivóvíz tartaléka korlátozott.
  • Az öntöző rendszert kombinálhatod a Yabune Home által nyújtott egyéb megoldásokkal is. Elkerülheted, hogy eső előtt vagy közvetlenül utána kapcsoljon be, de azt is érzékeli, ha a terasz ajtó nyitva van. Az okos kert magától odafigyel az időjárásra.
  • Az okos földminőség érzékelőkkel automatizálható a termőföld revitalizálás is automatizálható.   
  • A medencét is egy mozdulattal irányíthatod, akár télen is, a fűtött szobából. A Yabune Home Okosotthonnal egyszerűen szabáyozhatod a víz hőmérsékletét, a vízcserét és a klór mennyiségét.
  • Szeretnéd kutyádat kint is biztonságban tudni? A Yabune Home rádio követős nyakörv támogatásával bármikor ellenőrizheted, hogy merre csavarog.
  • A kertünk esztétikus megvilágítása sem kihívás a Yabune Home Okosotthonnal. Egy mozdulattal hangulatodnak megfelelően állíthatod.

Egy rendezett okos kert 10-15%-kal is emelheti egy ingatlan értékét. A Yabune Home Okosotthon rendszerrel ez kényelmesen akár a nappaliban lévő kanapéról is megvalósítható. Ne habozz felkeresni minket!

 

Érdekel az okos kert? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

    hu_HUMagyar