LOADING...

Okos háztartási eszközök – Helyetted dolgoznak!

Okos háztartási eszközök


Okos háztartási eszközök - Helyetted dolgoznak!

Okos háztartási eszközök? Jól hangzik, de biztos mindenből a legújabbat kell megvenni? Mindig is okos háztartási eszközökre vágytál, de nem szeretnéd az egész lakást újra berendezni? Elcsábított már egy-két okos berendezés, de idegesít, hogy mindegyiket máshogy kell kezelni? Szeretnéd, ha a gépek együttműködnének egymással és a valódi problémákat oldanák meg?

A Yabune Home csapata segít abban, hogyan változtasd régi és új gépeidet okos otthonod integrált részévé. 

Napjainkban egyre inkább elterjedt az a trend, hogy a gyártók minden háztartási eszközhöz hozzáadják az „okos” elnevezést. Van már az okos kávéfőző, okos hűtő, okos mikrohullámú sütő és még sorolhatnánk. Azonban ez néha tényleg csak ennyi: elnevezés. Jó esetben egy plusz kezelőfelület, egy applikáció.

A Yabune Okosotthon Rendszer segítségével azonban valós értelmet nyernek ezen- most már – okos háztartási eszközök. A Yabune Home-mal az alábbi, régen futurisztikusnak ható lehetőségek most már pillanatok alatt megvalósíthatóak:

  •  Egységes felületről irányíthatod az összes háztartási géped, nem kell ugrálnod a különböző applikációk között.
  • A gépek egy rendszerbe integráltan, az életedhez, igényeidhez hangoltan működnek.
  • Minden konyhai eszközöd áram fogyasztását nyomon követheted. Vajon az A+++ energia besorolásúként megvett hűtő tényleg teljesíti az elvárásaidat? A Yabune Home-mal ezt is ellenőrizheted. Tovább spórolhatsz az energia számlán, ezzel is téve egy zöldebb jövőért.

Az automatizációnak tényleg csak a képzeleted szab határt:

  • Mire hazaérsz, otthonod várjon egy csésze forró kávéval, vagy forró vízzel a teához, ami pont akkorra készül el, amikor betoppansz az ajtón.
  • Télen 100 fokosan szereted a teavizet, nyáron 75 fokosan? Nem probléma.
  • Nincs többé odaégett étel az okos füstérzékelő és az okos sütő megfelelő kombinálásával.
  •  Ints búcsút a “Vajon égve hagytam a sütőt?”, “Nyitva hagytam a hűtő ajtaját?” kérdéseknek. Okos otthonod lekapcsolja a sütőt, amint elhagyod a lakást, és értesít, ha elfelejtetted bezárni a hűtő ajtaját. 
  • A takarítással is idő spórolhatsz: okos porszívód akkor takarít, amikor nem vagy otthon. A vizes felmosó robot kitakarítja a konyhát helyetted, és az okos légtisztító megszabadít a szálló portól.

Itt az ideje, hogy megszabadulj a monoton házimunkától. Ha szeretnél energiát és időt spórolni, szeretnéd, ha számodra is elérhetővé válnának az okos háztartási eszközök, kérj konzultációt és a Yabune Home Okosotthon mindenben segítségedre lesz.


Érdekelnek az okos háztartási eszközök? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

    hu_HUMagyar