LOADING...

Okos fűtés-hűtés

Yabune home okos fűtés termosztát


Okos fűtés-hűtés

Minden okosotthon egyik kritikus eleme az okos fűtés-hűtés rendszer kialakítása. Mivel a Yabune Home Okosotthon rendszere gyártófüggetlen, ezért számos különböző eszköz közül választhatsz. Nem okoz nehézséget a legkülönfélébb megoldások integrálása: legyen szó bármiről a split klímáktól kezdve a cirkó padló/radiátor fűtésen át, az elektromos infra panelekig.

A Yabune Home az okos fűtés-hűtés kialakításakor különös hangsúlyt fektet a COMPUTHERM (fűtés-hűtés) eszközeire. A Yabune Home segítségével a COMPUTHERM  termékek által vezérelt hűtő-fűtő berendezéseket gyerekjáték használni és összekötni más okos eszközzel.

Az okos fűtés-hűtés vezérlése

Az okos fűtés-hűtés rendszer precíz vezérlésével energiatakarékossá, ezáltal környezetbaráttá tehetjük az otthonunkat. Könnyedén tudjuk szabályozni az egyes helyiségek hőmérsékletét: zónaszabályozásnak köszönhetően akár egymástól függetlenül:

  • Tartózkodási helyünknek megfelelően vagy előre beállított hőmérséklet szerint. Így mindig a kívánt hőmérsékletre érkezhetünk haza otthonunkba anélkül, hogy egész nap működne a fűtés vagy a klíma.
  • A külső hőmérséklet alapján eldönthetjük, hogy mely berendezéseket szükséges üzemeltetni.

A Yabune Home Okos otthon rendszerrel lehetővé válik, hogy az integrált okos fűtés-hűtés eszközök a lakók igényeinek megfelelően működjenek, pazarlás vagy hosszas állítgatás nélkül. Ezzel maximálisra növelhetjük a komfortot, amellett hogy csökkentjük havi költségeinket. Összességében, ha belevágsz otthonod okosításába, ez egy kiváló és egyben hasznos kezdet lehet.

Nézd meg, hogy Zsófia és Péter hogyan biztosították az optimális hőmérsékletet kisgyermekük számára!

Kattints a képre

 

Érdekel az okos fűtés-hűtés? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

    hu_HUMagyar