LOADING...

Partnereink

Quantrax Kft.

A Quantrax Kft., a COMPUTHERM® márkanév tulajdonosa és a COMPUTHERM® termékek gyártója. 

A COMPUTHERM® digitális, Wi-Fi és mechanikus termosztátok, valamint gázkonvektor-vezérlők piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon és Romániában, továbbá jelentős képviselettel rendelkeznek számos egyéb európai országban. 

COMPUTHERM® termékek mind szolgáltatásaikban, mind megbízhatóságukban kielégítik a legmagasabb igényeket is, megfelelnek az európai szabványoknak és biztonsági előírásoknak.

COMPUTHERM® termosztátok könnyen üzembe helyezhetőek, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van. A Wi-Fi-s termosztátoknak köszönhetően a radiátoros- és a padlófűtési rendszerek mobiltelefon segítségével már távolról is vezérelhetőek!

A COMPUTHERM® termosztátok a korszerű, energiatakarékos, ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás megtestesítői!

Smartopert Kft.

A Smartopert Kft. azzal a céllal alakult, hogy segítse az okosotthonra vágyók és az okosotthont telepíteni kívánók munkáját azzal, hogy biztosítja az ehhez szükséges tudásanyagot és a folyamatos partneri minősítés által a garantált minőséget is. A Smartopert minősített partnerek mindig a legjobbat nyújtják a területükön, hiszen nem csak ismerik, de alakítják az aktuális piaci elvárásokat és megoldásokat. Aki pedig maga okosítaná otthonát, az az Okosotthon Guru segítségével hozhatja ki a legjobbat az otthonából.

MarketCom Kft.

A MarketCom Kft. a Shelly, a Sonoff márka magyarországi hivatalos disztribútoraként, és a SmartWise márka kizárólagos európai forgalmazójaként áll a hazai villanyszerelők, villamossági kivitelezők, okosotthon kivitelezők, villamossági boltok, viszonteladók és nagykereskedők, valamint webáruházak rendelkezésére a Sonoff, Shelly és SmartWise termékek raktári készletről való gyors kiszolgálásában.

Villapark Hungary Kft.

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai.

A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáink egyedi privát szférát biztosítanak.

Metrodom Kft.

A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

A Metrodom fő tevékenysége a lakóingatlan-fejlesztés, első társasházunkat, a 93 lakásos Mátyás tér 10-11-et 2013-ban adtuk át. Az elmúlt években a Metrodom a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, a kisebb társasházaktól, a sok száz, vagy ezer lakást is meghaladó lakóparkokig számos beruházással rendelkezik.

A Metrodom-csoportnál jelenleg a foglalkoztatottak száma közel 150 fő, közvetve azonban több száz család megélhetését biztosítja, lakóparkjaink üzemeltetése pedig rengeteg új munkahelyet teremtett. A Metrodom lakásai mára már temérdek családnak biztosítanak korszerű otthonokat, ez a szám pedig évről éve csak emelkedik.

Ha szívesen lennél a partnerünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!