LOADING...

Partnereink

A Quantrax Kft., a COMPUTHERM® márkanév tulajdonosa és a COMPUTHERM® termékek gyártója. 

A COMPUTHERM® digitális, Wi-Fi és mechanikus termosztátok, valamint gázkonvektor-vezérlők piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon és Romániában, továbbá jelentős képviselettel rendelkeznek számos egyéb európai országban. 

COMPUTHERM® termékek mind szolgáltatásaikban, mind megbízhatóságukban kielégítik a legmagasabb igényeket is, megfelelnek az európai szabványoknak és biztonsági előírásoknak.

COMPUTHERM® termosztátok könnyen üzembe helyezhetőek, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van. A Wi-Fi-s termosztátoknak köszönhetően a radiátoros- és a padlófűtési rendszerek mobiltelefon segítségével már távolról is vezérelhetőek!

A COMPUTHERM® termosztátok a korszerű, energiatakarékos, ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás megtestesítői!

A Smartopert Kft. azzal a céllal alakult, hogy segítse az okosotthonra vágyók és az okosotthont telepíteni kívánók munkáját azzal, hogy biztosítja az ehhez szükséges tudásanyagot és a folyamatos partneri minősítés által a garantált minőséget is. A Smartopert minősített partnerek mindig a legjobbat nyújtják a területükön, hiszen nem csak ismerik, de alakítják az aktuális piaci elvárásokat és megoldásokat. Aki pedig maga okosítaná otthonát, az az Okosotthon Guru segítségével hozhatja ki a legjobbat az otthonából.

A MarketCom Kft. a Shelly, a Sonoff márka magyarországi hivatalos disztribútoraként, és a SmartWise márka kizárólagos európai forgalmazójaként áll a hazai villanyszerelők, villamossági kivitelezők, okosotthon kivitelezők, villamossági boltok, viszonteladók és nagykereskedők, valamint webáruházak rendelkezésére a Sonoff, Shelly és SmartWise termékek raktári készletről való gyors kiszolgálásában.

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai.

A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  Saját medencével, szaunával, jacuzzival rendelkező Aqua Plus villáink egyedi privát szférát biztosítanak.

A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

A Metrodom fő tevékenysége a lakóingatlan-fejlesztés, első társasházunkat, a 93 lakásos Mátyás tér 10-11-et 2013-ban adtuk át. Az elmúlt években a Metrodom a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, a kisebb társasházaktól, a sok száz, vagy ezer lakást is meghaladó lakóparkokig számos beruházással rendelkezik.

A Metrodom-csoportnál jelenleg a foglalkoztatottak száma közel 150 fő, közvetve azonban több száz család megélhetését biztosítja, lakóparkjaink üzemeltetése pedig rengeteg új munkahelyet teremtett. A Metrodom lakásai mára már temérdek családnak biztosítanak korszerű otthonokat, ez a szám pedig évről éve csak emelkedik.

Az elmúlt években az okosotthon tervezéstől kezdődően, a telepítésen át, az okos eszközök garanciális kérdéséig számos esetben bizonyítottuk rátermettségünket. Összesen több, mint 3700 lakást tettünk okossá, nagyjából 75.000 okoseszköz felhasználásával. 

Otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk az ingatlan intelligens rendszereinek tervezésében, vagy akár a kivitelezés megvalósításában is, legyen szó felújításról, építkezésről, családi házról vagy komplett társasházi projektről. 

Fontos számunkra, hogy a vásárlók pontosan tudják, hogy mit és hogyan tudnak kezelni a saját otthonaikban, illetve személyre szabott igényeiket is szeretnénk megismerni, megoldást találni rájuk. 

Olyan teljeskörű okosotthon megoldásokat kínálunk és keresünk, ami minden szempontból kielégítő. Gyakran tervezőirodákkal, generál kivitelezőkkel dolgozunk együtt, akik nem csak okosotthon kiépítésére, de műszaki tanácsadásra is felkérik cégünket.

A SMARTZILLA intelligens megoldások újradefiniálják, hogyan élünk otthonunkban. Az IoT (Internet of Things – a Dolgok Internete) lehetőségeinek maximális kihasználásával pénzt, energiát és időt takaríthatsz meg, növelheted otthonod kényelmét. 

Könnyedén vezérelheted az okosotthon világítást, a zenét, a zárakat, a hőmérsékletet, a kamerákat és rengeteg egyéb eszközt – mindezt a kanapéról, vagy akár többszáz kilométerről. Okoseszközeink egyszerűen, vezetékek nélkül telepíthetőek, ingyenes all-in-one mobilalkalmazással irányíthatóak.

A Távvezérlés.hu portál 2016 óta kínál naprakész információkat, termékleírásokat az elsősorban Z-Wave alapú okosotthon-megoldások terén.

Az üzemeltető NEON Multimedia Kft. által forgalmazott aktuális termékek (ajánlott magyarországi végfelhasználói árral), azokkal kapcsolatos hírek, felhasználói fórum és terméktámogatási cikkek várják a téma iránt érdeklődő hazai közönséget. Az oldalon mindenki megtalálhatja a hozzá közeli Távvezérlés.hu telepítő partnert vagy éppen webshopot, ahol a bemutatott termékek elérhetőek (akár tervezéssel, beszereléssel együtt is).

A zárt partneroldalon a leendő kiépítő partnerek számára kínált képzésekről található információ, illetve külön telepítői fórum és terméktámogatási cikkek érhetőek el.

Vállalom meglévő otthonok okosítását, fúrás- faragás nélkül, új épületek okosotthonhálózatának tervezését kivitelezését. Nem gyártóspecifikus kialakítással gondolkozom és dolgozom. Ez azt jelenti, hogy kiemelt figyelmet biztosítok annak, hogy az ügyfél igényeihez a legjobban igazodó gyártó termékeivel történjen az okosotthon megvalósítása.

Ha szívesen lennél a partnerünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

hu_HUMagyar