LOADING...

TP-Link okos lámpák

tp-link color izzó

TP-Link Okos Lámpák

Az 1996-ban alapított TP-Link mára az egyik vezető SOHO és SMB hálózati gyártó és forgalmazó. Emellett a világ első számú vezeték nélküli (Wi-Fi) termékeinek gyártója és forgalmazója, innovatív és díjnyertes megoldásokat kínálva a globális és hazai piacon. A világ 170 országában van jelen, és felhasználók több tízmillióját szolgálja ki nap mint nap.

A TP-Link fejlesztő mérnökei vezeték nélküli eszközök (routerek, jel-továbbítók) területén szerzett tapasztalataikat átültették az okos izzók világába is. A TP-Link okos körték irányításához nem kell plusz átjátszó állomás, közvetlenül az otthoni hálózatra csatlakoztatva tudod a Yabune Home központi rendszerébe építeni őket. Ráadásul a jó minőséghez kellemes árfekvés is társul.

Jelenlegi eszköz kínálat előnyei:

  • Színváltás – Állíts kedvedre a világításon a lágy fehértől (2500k) egészen a nappali erősségig (9000k).
  • Nappalt utánzó üzemmód – Dinamikusan igazodik a fény intenzitása és hőmérséklete a természetes fény tulajdonságait utánozva.
  • Spórolj áramot – Csökkentsd akár 80%-kal az energiafelvételt, természetesen fényerő- és minőségvesztés nélkül. (Összehasonlítva egy 60W-os izzóval.)

A Yabune Home Okosotthon rendszer segítségével összeköthetjük TP-Link izzóinkat más eszközökkel, úgy mint a redőnyök vagy média felületek. Az otthonod komfortja ezzel nő, miközben a költségeid egyre csökkennek. Sőt, a TP-Link izzók integrációjával immár biztos lehetsz benne, hogy egyszer sem marad égve a lámpa feleslegesen. Az energiafelhasználásod optimalizálásával a környezeted is véded.

Néhány példa, hogy a Yabune Home Okosotthon tulajdonosok mire használják a rendszert:

  • Fénymérő segítségével pontosan beállítható a kívánt fényerőt, hogy szemünk mindig a tökéletes körülmények között működhessen.
  • Egyetlen gombnyomás vagy hangutasítás elegendő, hogy otthonunkban ideális fényviszonyokat teremthessünk: akár munkához, akár olvasáshoz vagy házimozizáshoz.

A TP-Link izzó kiváló választás azoknak, akiknek fontos, hogy minőségi fényforrások világítsanak otthonukban.


Érdekel az okos világítás? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.


hu_HUMagyar