LOADING...

Sensibo Sky

Sensibo Okos Klíma vezérlő


Sensibo Sky

Minden okosotthon elengedhetetlen eleme a légkondicionáló. A Sensibo vezérlővel bármilyen márkájú és típusú légkondicionáló felokosítható. A Sensibo termékeinek rugalmassága és megbízhatósága kiemelkedő versenytársai között. A legváltozatosabb, legegyedibb funkcionalitásokat is támogatja. Fehér és szürke színekben is kapható, ezzel bármilyen dizájnú lakásban észrevétlen tud maradni. Beépített hő- és páratartalom érzékelő teszi még sokoldalúbbá a vezérlést. A Yabune Home Okosotthon központi rendszer segítségével, az Apple HomeKit támogatás is megoldható. Ezzel lényegesen olcsóbb alternatívát teremt, mint a hasonló képességű de drágább, Apple által támogatott eszközök. Habár a Sensibo csomag tartalmaz egy kellemes telefonos applikációt, központi rendszerünkkel az alap funkciók mellett további előnyök is elérhetőek:

  • A Sensibo klíma mozgásérzékelővel/kamerával összekapcsolható. Használd ki az integrált otthon automatizációban rejlő lehetőségeket!
  • Az integrált rendszer további előnye, hogy a többi eszközzel együtt állíthatod. Távozáskor lekapcsolhatsz egyben mindent, nem kell mindegyikhez a külön applikációt használni. Képzeld el, hogy saját igényeidhez állítod az otthonod pontosan úgy, ahogy neked a legjobb.
  • Hőmérséklet- és páratartalom összehangolása a többi helyiségben található fűtő-hűtő eszközökkel. Ezzel biztosíthatod, hogy otthonodban mindig tökéletes legyen a hőmérséklet. Ha eddig probléma volt a penész, akkor a páratartalmat csökkentve ezt könnyen megoldhatod. Ha viszont a lakás száraz levegője volt inkább a gond, azt is beállíthatod a Sensibo és a Yabune Home segítségével.
  • Mivel teljesen a Te igényeidhez tudjuk igazítani az klímát, ezért a napi rutinodat is automatikusan követheted. Ha nem vagy otthon egész nap, akkor feleslegesen menne nyáron a klíma, vagy kellemetlenül forró lakásba érkeznél haza. Azonban most már lehetőséged van arra, hogy a hazaérkezdésed előtt a klíma bekapcsoljon és otthonod kellemes hűvössel várjon.
  • Több funkciós klímákkal további automatizációk érhetőek el. Ha például légkondicionálód képes a fűtési funkcióra, ezt kombinálva más fűtési egységekkel -figyelembe véve a kinti hőmérsékletet- tovább optimalizálhatjuk lakásunk fűtését.

A Sensibo klímát bátran ajánljuk minden otthon és iroda tulajdonosnak, akinek a minőség és a megbízhatóság a fontos.


Érdekel az okos fűtés-hűtés? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.


hu_HUMagyar