LOADING...

Philips Hue okos izzók

philips hue rendszer


Philips Hue Okos Izzók

A Philips Hue termékcsalád minden high-end okos otthon rendszer sarkalatos eleme. Akár mint kiegészítő termék, vagy mint az egész okos világítás része. A holland Philips céget nem kell bemutatni, nevük egybeolvadt a minőséggel az otthoni elektromos eszközök piacán. Hue okos izzó szériájukkal sincs ez másképp. Különös hangsúlyt fektetnek a fény és a színek élettani hatásainak kutatására. Nagy szerepet vállalva ezzel az okos otthon, mint életmód fogalom elmélyítésében. A Yabune Home rendszer sokoldalúságának köszönhetően az amúgy is intelligens Hue szolgáltatásokat össze lehet fűzni a lakás többi alkotóelemének előnyeivel. Minek fizetne valaki feleslegesen nagy összeget egy Philips Hue mozgásérzékelőért vagy hőmérőért, amikor a Yabune Home-on keresztül olcsóbb gyártó hasonlóan megbízható eszközeit is bevonhatja a Philips ökoszisztémájába.

Játssz 16 millió színnel

A lehetőségek száma végtelen, ha 16 millió szín áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy játsszunk a fényekkel. Adj egy kis játékosságot az esti meséhez, igazítsd a fényeket kedvenc csapatod színéhez a nap meccse során, vagy változtass egy falfelületet dekorációs elemmé azáltal, hogy színes fénnyel fested meg. Amit elképzelsz, a Philips Hue megvalósítja.

Ébredj minden nap napfényre

Lámpáid még azután is hozzájárulhatnak jóllétedhez, miután kikapcsoltad őket – a Philips Hue és a Yabune Home együttműködése segíthet természetes módon felébredni vagy elaludni a reggeli illetve esti természetes fény utánzásával. Az ébresztő fények sokkal kellemesebbek, mint az ébresztő óra hangja. Lefekvéskor a lágy, meleg LED fény segít a testnek ellazulni és felkészülni a pihentető alvásra.

Érdekel az okos világítás? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.


hu_HUMagyar