LOADING...

Okos felügyelet – Tudd biztonságban otthonod!

Okos otthon vezérlés


Okos felügyelet - Tudd biztonságban otthonod!

Teljeskörű felügyelet? Megoldható. Ki ne féltené az otthonát betöréstől természeti károktól, vagy akár egy bekapcsolva felejtett vasalótól? A Yabune Home Okosotthon rendszer segítségével otthonod állapotát mindig szemmeltarthatod. Az intelligens kamera rendszereket a legkülönbözőbb (szén-monoxid, füst, vízfolyás, ajtó-ablak nyitás) érzékelőkkel összekötve biztonságban tudhatod családod. Egyszerűen, személyre szabva szállítjuk le az otthonod védelmét szolgáló megoldást.

A Yabune Home Okosotthonnál a megelőzésben hiszünk és ehhez minden szükséges eszközt biztosítani tudunk.

A döntés a Te kezedben van, a felügyelet a tiéd:

  • Te döntöd el, hogy a kamerákat és érzékelőket mikor kapcsolod ki vagy be.
  • Elutazol, de szeretnéd, hogy úgy tűnjön, hogy otthon vagy? A Yabune Home Okosotthon rendszer segítségével otthonod automatikusan állítja a redőnyöket, fel- és lekapcsolja a villanyt.
  • Szeretnél otthonod minden rezdüléséről tudni? Az okos érzékelők integrációjával azonnal észreveheted, ha az okos mosógéped ereszti a vizet és automatikusan kikapcsolhatod mielőtt elárasztaná a fürdőszobát.
  • Távolról lekapcsolhatod bármelyik lámpát, ha már este túl álmos voltál és égve felejtetted.
  • Megelőzheted a háztartási tüzeket okos füstérzékelők elhelyezésével. Azonnal riasztást kapsz, ha a ruhán maradt a vasaló vagy nem fújtad el az adventi koszorú gyertyáit.
  • A Yabune Home arra is figyelmeztet, ha nyitva maradt egy ajtó vagy ablak.
  • Kisállatot tartasz otthon és szeretnél távolról is vigyázni rá? A Yabune Home felületén keresztül ellenőrizheted, hogy minden rendben van vele. Még beszélhetsz a kis szerettedhez.

A Yabune Home-nál külön figyelmet fordítunk arra, hogy hatékony eszközöket adjunk a kezedbe otthonod megvédéséhez. Ezért fontos az okos felügyelet. Minden ötleted kivitelezését megfontoljuk és tanácsokkal támogatjuk.

Ha fontos otthonod biztonsága, ne habozz és keress fel minket!

 

Érdekel az okos felügyelet? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

    hu_HUMagyar