LOADING...

Okos energiafelhasználás – Tedd zöldebbé a világod!

Energiatakarékosság


Okos energiafelhasználás - Tedd zöldebbé a világod!

Odafigyelsz, hogy minél zöldebb környezetben élj? Érdekel az energiafelhasználás optimalizálása? Hallottál már a különféle megújuló energiaforrásokról? Legyen szó napelemről a tetőn, geotermikus fűtés rendszerről, akkummulátoros energia tárolásról vagy elektromos autó töltő pontról, mi segítünk eligazodni a lehetőségek között.

Optimális energia felhasználásra hangoljuk otthonod:

Első lépésben felmérjük a helyzetet. Mik azok a pontok, ahol feleslegesen költöd a pénzt, pazarlod az energiát? Az otthonod egy rendszerként kezelve vizsgáljuk az energiafelhasználást: víz, gáz, áram fogyasztást, a világítás, hűtés-fűtés berendezéseket.

Ezután felvázoljuk a lehetőségeidet. A Yabune Home Okosotthon segítségével nyomon követheted otthonod energia igényét. Olyan, általunk is kipróbált eszközöket ajánlunk, amelyekkel csökkentheted és folyamatosan ellenőrizheted az energia felhasználásod.

Végül a rendszer finomhangolása során számos lehetőség áll rendelkezésünkre:

  • Megfelelő  eszközökkel nyomon követheted az áram- és gázfogyasztást. Állítsd be úgy a fűtést, hogy a szükséges tereket optimális hőmérsékleten tartsa, amikor ott vagy.
  • A Yabune Home Okosotthonnal napelemeid aktuális teljesítményét megoszthatod a lakás bármely kijelzőjén. Összehangolhatod a világítással: ha gyengébb a termelés, akkor a fényerősséget arányosan csökkenti a rendszer.
  • A Yabune Home rendszer az elektromos autók (Nissan Leaf és a Tesla) vezérlésével kompatibilis. Központi felületéről nyomon követheted autód általános műszaki és pillanatnyi töltöttségi állapotát. Az általad meghatározott adatokat telefonodról is ellenőrizheted.

A Yabune Home Okosotthon rendszer támogatást nyújt a legváltozatosabb eszközökhöz is. Legyen szó a Growatt szolár inverterről vagy egy Tesláról.

A Yabune Home Okosotthon rendszerrel nem csak a környezeted teheted zöldebbé, de a pénztárcádat is vastagabbá. Ne habozz, keress minket!

 

Érdekel az okos energiafelhasználás? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

    hu_HUMagyar