LOADING...

Honeywell Evohome

Honeywell Evohome központi egység radiátoros szelepekkel

Honeywell Evohome

A Honeywell Evohome fűtésrendszer professzionális megoldást nyújt fűtés rendszerek vezérléséhez akár otthonról, akár távolról. Nincs többé hideg vagy meleg  helyiség, mindenhol olyan lesz a hőmérséklet, amit Te és családod szeretne. Így nem csak a lakás komfortját növelheted, de mellette a havi költségekből is faraghatsz. A termékcsalád egyes elemei rádiós kommunikációval valósítják meg a tökéletes összhangot. A Yabune Home szerves részét képezheti az Evohome termék család, mellyel számos további lehetőség nyílik meg okos fűtés hűtés rendszerünkkel kombinálva.

Lehetőség van meglévő fűtési rendszerek továbbfejlesztésére, vagy akár már előre kalkulálni vele. A termékcsalád képes kezelni a radiátoros és/vagy padlófűtéses kivitelezést. Rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik, így könnyedén egyedire lehet szabni a lakás hőmérsékletét, akár külön szobákban is.

Az Honeywell Evohome Wifi rendszer segítségével egy központi szabályozóval a lakás minden pontján be lehet állítani a hőmérsékletet. Habár létezik hozzá saját okostelefonon futtatható alkalmazás a Yabune Home rendszerrel összekapcsolva számos új lehetőség nyílik meg:

  • a világ bármely pontjáról pontosan tudjuk vezérelni az egyes helyiségek hőmérsékletét
  • összekapcsolva a hűtés és redőnyvezérlő rendszerekkel komplex automatikákat lehet megfogalmazni. Kombinálva ezen képességet a Honeywell beépített tanuló algoritmusával mindig a legoptimálisabb fűtési teljesítményt tudjuk elérni.
  • felokosíthatjuk fűtésünket, hogy ismerje a aktuális helyzetünket (melyhez csak egy okos telefonra van szükség) vagy naptárunkat. Így fűtés rendszerünk pontosan akkor üzemel, amikor annak kell
  • a beeső nap fény mennyiség alapján kalkulálhatunk az adott helyiség felfűtési tényezőjével. Okos árnyékolók segítségével tovább optimalizálást érhetünk el.


Érdekel az okos fűtés-hűtés? Ha válaszod IGEN, akkor keress minket, töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.


hu_HUMagyar