Érdekel az Okosotthon, de nem tudod, hogyan kezdj neki?

Nem akarsz vagyonokat költeni rá, de mégis szívesen élveznéd egy okos otthon kényelmét?

Biztonságban szeretnéd tudni a házadat, akkor is amikor nem vagy otthon?

Csapatunk nagy tapasztalattal bír a legújabb okos otthon megoldások terén. A jelenleg talán legnépszerűbb Home Assistant platformra építve neked is elérhető közelségbe hozzuk, hogy létrehozd álmaid okos otthonát.

Megakadtál? Nem tudod, hogy kezdj neki, vagy mélyebb technikai segítség kell? 

Jelentkezz az Ingyenes Okosotthon Konzultációra és mi segítünk megtalálni neked a legjobb okos otthon megoldásokat!

Yabune home okos otthon konzultáció

A Yabune Home szakértői csapata segítséget nyújt okos otthon rendszerek megtervezésében és telepítésében. Legyen szó hűtés-fűtés, árnyékolás, világítás, háztartási gépek vagy biztonsági rendszerek okosításáról.

Nem meggyőzni szeretnénk téged, hanem annak lehetőségét felkínálni, hogy első kézből származó információk és széles körű tapasztalataink alapján te magad dönthess arról, hogy a technológia kínálta kényelmet az életed részévé teszed vagy nem.

A kényelem nem feltétlenül csak pénz kérdése, sokkal inkább a tudásé és előrelátó tervezés az ami számít.

Érdekel, hogyan építhető fel a saját, személyre szabott okos otthonod? Szeretnéd megtudni hozd ki a legtöbbet okos eszközeidből?

Konzultációnk során részletesen átbeszéljük mik a céljaid és azt hogyan lehet megvalósítani. 

Mi nem csak a levegőbe beszélünk! Referenciával is be tudjuk mutatni okos otthon megoldásainkat és igény szerint segítünk neked az implementációban is.

Tőlünk nem csak információt kapsz, hanem kész, működő és biztos megoldásokat is.

Okos otthon vezérlés

Mitől jó egy okos otthon rendszer?

Yabune Home Okosotthon mobil elemzés
User Friendly

Egy helyről könnyen tudsz mindent irányítani. Nem kell százféle alkalmazást letöltened. A kezelő felület tiszta, átlátható és egyszerűen használható. 

Okos háztartási eszközök
Flexible

Igényeidnek megfelelően bővítheted és alakíthatod okos otthonodat attól függően, hogy éppen mire van szükséged. Nem kell mindig újabb és újabb eszközöket, kapcsolókat, távirányítókat beszerezned.

Yabune home okos kert
Power saving

Okosotthonod korszerű hűtés, fűtés és világítás kialakítása lehetővé teszi, hogy lakásod energiafelhasználása mindig optimális legyen.

okos zár
Wireless

Nem kell sem kábelrengeteggel, sem lyukacsosra fúrt falakkal kínlódnod. A Yabune Home által ajánlott okos otthon megoldások beszerelésekor nem lesz szükség a ház szétverésére.

A technológia elképesztő tempóban fejlődik és életünk szinte minden területét képes jobbá tenni. Ahhoz, hogy a modern technika nyújtotta lehetőségeket megtapasztalhassuk, jó döntéseket kell hoznunk. Ezekhez viszont rengeteg információra van szükségünk, sőt, azok értő feldolgozására is, amely – valljuk be – nem könnyű. Nem tudunk minden területen specialistákká válni. A következő lépés pedig, az hogy…

1.

Feladjuk. Túl bonyolult ez. Jó lenne, meg minden… de biztos drága. Meg egyébként is: ráér majd, eddig is megvoltunk nélküle. Végülis… az okostelefonnal is így voltunk anno, nem igaz?

2.

Megoldjuk! Felforgatjuk a ‘világháló összes fiókját’, ‘kiolvassuk az internetet, és szépen összerakosgatjuk a felhalmozott információt. Ezzel így senkinek nem vagyunk a terhére, költséggel sem jár, és ha kellő önbizalommal bírunk és még némi kézügyességgel is, máris elérhető közelségbe kerül, hogy a ‘legolcsóbban’ hozzuk össze okosotthonunkat, amelyre így teljes joggal lehetünk büszkék. Amennyiben összejön.

3.

Megoldják! Azok az okos otthon specialisták, akik referenciák által bizonyított módon képesek bennünket áttekinthető információkkal, érthető felvilágosítással ellátni, hozzáértő javaslatokat, terveket kínálni, és igény szerint azokat kiváló színvonalon kivitelezni is, garanciával. Ez a titkuk. Ez a ‘titok’ viszont hozzáférhető!

Üljünk le és ugorjunk bele a technikai részletekbe is ha kell!

Az általánosságokkal nem sokra megyünk. A konzultáció teljesen más alapokra helyezi azt a tudást, amely alapján eldöntheted, hogyan fejleszted otthonodat annak érdekében, hogy az még kényelmesebb és biztonságosabb legyen.

Épület felújítás vagy vásárlás előtt állsz és nem tudod milyen fűtést nézz és hogyan vezéreld?

Szeretnéd ha a TV mögött a színes LED csíkok a TV képernyőjét kiegészítve változtassák a színüket?

Igényelj egy konzultációt és minden kérdésedre válaszolunk!

rolunk

Az Ingyenes Okosotthon Konzultáció tartalma

Okos otthon konzultáció

Kezelj mindent 1 helyen!

A Yabune Home a teljes okos otthon rendszer tervezésében és kivitelezésében is tud segítséget nyújtani.

Okos otthon rendszer 3 lépésben

1. Get in touch – Write to us and we will contact you.

2. Consultation – Az ingyenes konzultáció alapján kidolgozzuk az igényeidhez igazított megoldást.

3. Implementation We implement what we have planned. We take your personal needs into account during construction.

Miért jó az Ingyenes Okosotthon Konzultáció?

okos világítás

Mielőtt valamiről döntenél, információkra van szükséged.

Minél nagyobb tétje van egy döntésnek, annál megbízhatóbb, pontosabb információkra kell szert tenned. Ezért kínáljuk fel a lehetőségét annak, hogy ingyenesen konzultálj velünk jövőbeli okosotthonod kapcsán.

Tevékenységünk során felhalmozott tudásunkból, tapasztalatunkból származó haszon valódi garanciát nyújt neked arra, hogy az általunk megtervezett és kivitelezett okos otthon rendszered megbízható és felhasználóbarát lesz. Megoldásainknak köszönhetően otthonod egy kényelmesebb és biztonságosabb hely lesz, ahol nyugodtan tölthetsz minőségi időt szeretteid körében.

1 óra alatt felvázolunk egy olyan alternatívát, amely a mindennapjaid életminőségét fogja meghatározni. Kényelmet, biztonságot és költséghatékonyságot fogsz kapni, ha az Ingyenes Okosotthon Konzultáció alapján a Yabune Home-ra bízod okosotthonod megtervezését és kivitelezését.

Jelentkezz az Ingyenes Okosotthon konzultációra!

Write to us today!

    Yabune Solution Kft.© 2019

    en_USEnglish